Home > Sony Vaio > Sony Vaio Cam Not Working With Msn

Sony Vaio Cam Not Working With Msn

Best would be to disable the webcam in the Device Manager if you really do not want to use it. The problem now is, my built in camera... Am I doing something wrong? SplitCam might help solve your problem anyhow. useful reference

Saturday, November 19, 2011 5:41 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote thank you so much. If you have multiple devices that qualify for video, you might need to select your webcam device as the source for the webcam feature in that program. This real time association between note and image would make things much easier. Also check your firewall is not blocking the UDP and TCP ports as advised in an earlier comment. @Kristyy, @ Aaron - The Advent laptops use the F10 key to turn https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/551623d2-3f6c-4f53-9d1d-e3dfe8714227/sony-vaio-webcam-not-working-in-windows-7?forum=w7itprohardware

SO.. on his end the web cam works fine but when he trys to connect to me through aim so that i can see him but after 30 seconds or less it If that does not work you can use a third party uninstaller. Kyle Alicia on Sat, 11th Apr 2009 11:57 am Hi, I have an Acer Laptop with a built in webcam and run Window's XP.

I decided to just leave it. Any idea how to fix this? Hope it works. Kyle james kandall on Fri, 13th Mar 2009 4:54 am I bought HP PAVILLION TX2500 and i installed YAHOO MESSENGER 8.0 but each time i tried send my cam for

I went to my device manager and determined that I have the most current driver. When I try to run msn, skype or any other webcam related programs it says that the webcam is in use by another program. When I try to run msn, skype or any other webcam related programs it says that the webcam is in use by another program. http://www.accessify.com/solutions/Sony_Vaio_built_in_webcam_not_working_anymore.html I used to be able to use it for msn and other things and inside the part where you plug in the power cord, the metal bar that is inside broke

Your antivirus should not have anything to do with this problem. Seeing as it doesnt have any *** drivers at all but just loops an old video from the harddrive why does the problem still occur exactly as if I was running Kyle Tiana on Sat, 14th Mar 2009 1:28 am Hi, I have an MP4 touch screen with a built in Anyka webcam. that may include text, images, or information ralated to potential misuse of our system.

But it did crash on other occasions as well. this contact form If someone could give me a step by step guide on how to fix this problem it would be much appreciated. many thanks BlogAdmin on Mon, 5th Jan 2009 2:17 pm @Scott - the yellow shield probably indicates that you need to update the internet explorer. If you are using your webcam for instant messaging with one of the popular chat programs, have a look at EatCam, which allows you to record your webcam chats from MSN,

This will give you some guidelines. http://tekconceptllc.com/sony-vaio/sony-vaio-usb-3-0-not-working.php I just recently bought the Microsoft VX-500. I will be glad to assist you in this issue. Proposed as answer by sujith.ks Monday, January 09, 2012 9:56 PM Unproposed as answer by sujith.ks Monday, January 09, 2012 9:56 PM Proposed as answer by sujith.ks Monday, January 09, 2012

Last month, I installed another webcam ( Logitech) because I like the resolution better. The Defice Manager states all is well and I'm connected and using the best cam etc. go to Manage/Computer Management/Device Manager 4. this page Apart from that, you can try and use SplitCam, in some cases that solves webcam issues. @Dothan - I assume you have made sure you got the latest drivers and reinstalled

Sunday, March 13, 2011 12:03 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Awesome.... In complete despair I downgraded to Messenger Version 8.0 (Build 8.0.0787.00). But I could then usually get it to work again by shutting down my laptop, restarting it, starting messenger, quit messenger again, restart the laptop and then start using messenger and

Sunday, October 04, 2009 7:53 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote I have a Sony Vaio Model (VGN-CR507E) and I have recently put on the Windows 7

In XP I do not know of any way to achieve the same result. use of yahoo! The internet works faster up here but the webcam shut down! Most webcams use the USB port to connect to the PC, so check if your USB cable is properly plugged.

This\015\012 isn ... They decided to "force" build 8.1.0178.00 on everybody. Everytime when I arrived at a different location and I try to start sending the webcam for the first time it crashed. http://tekconceptllc.com/sony-vaio/sony-vaio-dvd-is-not-working.php What can I do if my hardware does not work?

And I was back where I started again. Please advice me or held on this kind problem ASAP. i see another XP install coming. All the problems disappeared like snow for the sun.

Answer: Try this webcam technical support guide for help in restoring it: http://mailvu.com/blog/technical-assista... webcam works fine on yahoo sending and recieving. Thanks for your help! :-) Kyle on Thu, 12th Feb 2009 1:40 pm @Reg - Glad to be of help. i have installed it on vista home.

It's running on Windows Vista Home Premium 32bit. It would overwrite your current driver. When I went to configure the Cyberlink YouCam settings, I could not adjust the zoom and focus controls. (I could only adjust settings such as exposure and brightness). Best solution My Sony Vaio VGN-CR90HS built-in webcam suddenly stopped working.

Could it be that simply my laptop does not allow video recording throught its webcam? Take note that I selected Windows XP, if you are running Vista, first select the correct OS. James Hin Lisa on Sat, 4th Apr 2009 4:37 am I have a Microsoft Lifecam NX-3000. When I try to take video with it, only a white screen shows up and nothing records.

The yellow explanation mark will indicate a problem. Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Content HI maybe someone can help me with this one .I recently bought a my model is VN-CR290 thanks!! Please help. Kyle on Mon, 11th May 2009 1:56 pm @Jade - Most of such connection problems are network related.

please advice what is the problem urgently and how to solve it? the program isn't giving an error message , i have tried everything i can think of, help! Kyle on Mon, 25th May 2009 3:42 pm @Kole - Some people claim Start with the latest version and if that does not help try an older version of AIM. - in some cases uninstalling and reinstalling (the latest) drivers for your webcam can and also check ur cam ...