Home > Sbs 2011 > Sbs 2011 Webmail Not Working

Sbs 2011 Webmail Not Working

Contents

Please try again later. Thanks a lot buddy! SBS should return an IIS7 default page or possible something RWW / RDS related. 0 LVL 19 Overall: Level 19 Exchange 19 SBS 4 Message Expert Comment by:Adam Farage2014-05-25 Comment it worked great! http://tekconceptllc.com/sbs-2011/sbs-2011-rww-not-working.php

Pluralsight IT - Training Archive 9,066 views 9:55 Loading more suggestions... Reply zindaba says: May 30, 2012 at 2:19 pm we had installed rollup 6 owa stopped working but could log into mailbox from the server itself, now after running the script Promoted by Neal Stanborough Attending an event? Tell us what you think:http://social.microsoft.com/Forums/en-US/partnerfdbk/threads------------------------------------------------------------This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights. Check This Out

Sbs 2011 Remote Web Access Not Working Externally

After every rollup I suppose I should do this instead of attempting rebuilds on my virtual web directories. This is normally due to the Forms based authentication service not running. Click OK to save the settings. Reply Jan says: September 13, 2011 at 2:08 am Absolutely brilliant post!

We show this process by using the Exchange Admin Center. Your solution is not easy to find but it's the easiest to apply. Reply Campos says: September 26, 2012 at 4:37 pm Many Thanks, I spent many hours to find the solution in a couple of sites Reply Sam L. Find Out How Today Join & Write a Comment Already a member?

Reply Abdel says: March 29, 2012 at 4:47 pm Thanks a lot ! Sbs 2011 Owa Blank Page Again everything is working except OWA. Our users are on RWA all day long. 0 Pimiento OP IT9105 Jul 29, 2014 at 6:08 UTC 1st Post Which fix above worked for you? 0 https://blogs.technet.microsoft.com/sbs/2011/03/23/error-500-attempting-to-access-owa-on-sbs-2011-standard/ I was sure it was update related, however it just recently showed up and we install server updates weekly.

Reply Scott Utley says: September 18, 2012 at 4:44 pm I just wanted to say thanks!! http://localhost or https://localhost don't work, stopping SharePoint and preforming IISRESET didn't help however.. Reply h8exch says: April 3, 2012 at 11:53 pm Thanks! This issue appeared after I installed on my SBS 2011 server, this update: Update Rollup 5-v2 for Exchange Server 2010 Service Pack 2 (KB2785908).

Sbs 2011 Owa Blank Page

All other websites talk about a useless IIS reinstallation. Reply Roland Hall says: February 26, 2013 at 9:02 pm If you already have RCP over HTTP Proxy installed as a feature, then this is all you need. Sbs 2011 Remote Web Access Not Working Externally Thanks Gen Lin-MSFT Monday, January 24, 2011 3:26 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Ran theNew-owaVirtualDirectory This created the new owa virtual directory however I still get the Reply Danny Dorsey says: September 21, 2011 at 3:28 pm Brilliant!

Speaking at a conference? his comment is here The link you posted said to NOT mess with the .NETs (which sounds like an excellent idea) but I wonder if anyone else noticed that the problem is following 4.5 around? There are 5 cmd.exe processes running. Thanks very much.

This is on dear little SBS 2011. Config File \\?\C:\Program Files\Windows Small Business Server\Bin\WebApp\RemoteAccess\web.config If anyone is able to help me with this, I'm struggling here. Controleer of de machinenaam geldig is en bereikbaar is via het netwerk en of er een firewall-uitzondering voor Windows Remote Management is geschakeld. http://tekconceptllc.com/sbs-2011/sbs-2011-vpn-not-working.php Everything appears to be working except the owa The second installation was an migration from SBS 2003 on my own network.

I am currently drinking a nice cold one in your honor sir! See if it works for you guys. 0 Pimiento OP juliekanfi Dec 3, 2015 at 5:00 UTC 1st Post This worked for me too: Poblano Poblano Poblano Poblano Privacy Statement Terms of Use Contact Us Advertise With Us Hosted on Microsoft Azure Follow us on: Twitter Facebook Microsoft Feedback on IIS

http://www.vidmatedownloadapk.com/ Showbox app was well designed application for android to watch movies and TV shows, Cartoons and many more such things on your smartphone.

Sign in Transcript Statistics 8,017 views 18 Like this video? Cheers Reply John says: November 30, 2011 at 10:35 pm THANK YOU!. For more info on showbox please refer below sites: http://showboxandroids.com/showbox-apk/ http://showboxappandroid.com/ Latest version of Showbox App download for all android smart phones and tablets. Loading...

Fixed :) Tuesday, October 02, 2012 3:22 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi Scott, Thank you for the inpute, you have saved me hours to trouble. If you have applied .NET Framework 4.5.1 recently, you can work around this issue by modifying the Remote Web Access web.config file using the following steps: Open web.config file located at: “%ProgramFiles%\Windows Spot on! navigate here I cant believe Microsoft allowed this to happen, and hasn't even released documentation about it!

Reply Wes says: September 20, 2011 at 3:18 pm I am having this issue with only one user. Reply Foobar says: April 30, 2013 at 2:38 pm Yep, same after 3 years and rollup 7&8, this is very helpfull… Thanks. I am seeing it in an SBS 2011 box that has webmail working fine. Reply Daniel Barto says: September 15, 2011 at 2:12 pm This works great.

Working... I really loved this. Just checked and 15.2 GB memory out of 16GB is currently being used. This weblog does not represent the thoughts, intentions, plans or strategies of Microsoft.

Fixed the issue straight away. Can't seem to figure out why when I review the logs. 6 years ago Reply Vj Mangs Hi Pete, Please check this link: support.microsoft.com/…/940845 6 years ago Reply Vj Mangs This Join our community for more solutions or to ask questions. Reply Chris says: May 8, 2012 at 9:45 am Thanks!

Navigate to the Mail Flow >> Ac… Exchange Email Servers Basics of Database Availability Groups (Part 3) Video by: Tej Pratap The basic steps you have just learned will be implemented I have the exact issue (links on RWA are dead) except that simply restarting RDG does not do it. Reply Dave A says: February 18, 2013 at 5:13 pm Thank you for the resolution.