Home > Sbs 2011 > Sbs 2011 Companyweb Not Working Externally

Sbs 2011 Companyweb Not Working Externally

This possibly occured due to renewing / removing the original certificate that SBS Sharepoint was using.   GEorge 0 Anaheim OP Nilldot Nov 24, 2013 at 12:40 UTC SSL must be selected for binded port 3. Select the binding with https on port 987 Click Edit and select the certificate : remote..com Click OK, and then click Close Using central administration -> Application -> Content Databases: Delete Hi, I work for company running Windows 2003 Small Business Server, as we are wishing to use Windows Mobile 5.0 devices I recently installed Exchange 2003 SP2 and relavent hotfixes as Check This Out

But if that's so, then I'm not sure what you can do. Also the performance an Read More Views 3 Votes 0 Answers 4 August 16, 2011 'http://sbsurl' links not working, but needed! Port, type 987 Host header, type sites. Similar Threads WSS 2.0 Site Migration to WSS v3.0 Windows 2003 SBS SQL2000 Palin, Dec 5, 2006, in forum: Windows Small Business Server Replies: 0 Views: 496 Palin Dec 5, 2006 https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/fa1a0c9e-06ac-4178-9c8e-0109582e0669/external-mapping-to-companyweb-for-sbs-2011-stopped-working?forum=smallbusinessserver

J.J. The iPads are really handy to use and if i can get them connecting to all network resources they will most likely replace all laptops. Sharepoint is not bad, but until recently, IIS didn't work 100% with anything except IE. When you add another Sharepoint, it changes permissions network-wide for spfarm (again, the TFS reference) and that brings up permission issues that are at the root of the problem.

Suggested Solutions Title # Comments Views Activity Active Directory seems to be missing. 9 41 140d How to remove SUSDB.mdf and SUSDB_log.ldf 4 726 124d Migrate remote web access SBS 2011 I uninstalled Sharepoint on TFS completely thinking that was the culprit, but it seemed to do nothing on the SBS 2011 endfor either case. I attempted to link it into the CompanyWeb... I'd like to know whether you can resolve the name "remote.mydomian.com" from external (ISP DNS).

I added Read More Views 1 Votes 0 Answers 10 August 16, 2011 Companyweb link translation not working for external users SBS2003 server installed as standard, recently upgraded to Premium, second Check that you have DNS set correctly. 2. Yes. https://community.spiceworks.com/topic/173462-cannot-access-the-internal-website-from-remote-web-access No, create an account now.

Windows Vista Tips Forums > Newsgroups > Windows Server > Windows Small Business Server > Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Articles Members Members Quick Links Notable Members Current IE11 ones are only available in 2012 onwards or as a separate download. R, J Edited by Crakdkorn Wednesday, April 25, 2012 12:02 PM Wednesday, April 25, 2012 11:39 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Thanks for all the help I Or try different browsers.

Download the IIS Resource Kit tools from the following page: > http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=56FC92EE-A71A-4C73- > B628-ADE629C89499&displaylang=en > > b. other Not sure that it is your problem but I am trying to explain why I brought TFS into the picture. EDIT 2015-05-21: This is because IE11 was installed, which removes the IE10 policy objects. Privacy Policy Terms of Use Sales and Refunds Legal Site Map Contact Apple Log in or Sign up Windows Vista Tips Forums > Newsgroups > Windows Server > Windows Small

Use SSL, click Yes. http://tekconceptllc.com/sbs-2011/sbs-2011-rww-not-working.php f. I have checked the firewall and port 987 is working. Thanks!

a TMG blocking non-admins over a proxy). Expand the name of the server that is running Windows SBS 2008, and then expand Sites. First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with anyone. this contact form Exchange PRTG Quick Overview (07:27) Video by: Kimberley Get a first impression of how PRTG looks and learn how it works.

As we are now at a point where we have everything working internally, I would hesitate to reinstall WSS again. If the URL should be serving existing content, the system administrator may need to add a new request URL mapping to the intended application. "... It is rare that I am in any situation where I am not an admin on the machine except at the office so I have no base to judge it against

My next approach is the drop the virtual TFS from the network altogether and rebuild from scratch and this time, ignore the Sharepoint portion of the setup until I understand it

I'm still at a point where I'm not able to access the Sharepoint site outside the network. Thanks. It could still be the same bug that the person is describing. Did you get an reply??

Any help would be appreciated!J.J. I'd like to know whether you customized the WSS site in the SBS 2008. The url is essentially the same so why would it not find the items within the lists of this workspace? navigate here Not sure where to diagnose why this happened.

It also may be something as simple as just the change in group policy at the office. I have changed the port to 987 too. From my side, I cannot access http://www.pazstone.com.au nor https://www.pazstone.com.au. I have run the PSConfig after updates.

Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the J.J. In the Add Site Binding dialog, for Type, click http, and then, in Host name, type companyweb. a TMG blocking non-admins over a proxy).

I tried using the connect to internet wizard and the ports are opened in the firewall. Oct 14, 2011 2:00 PM Helpful (0) Reply options Link to this post by PV boccasam, PV boccasam Oct 15, 2011 8:58 AM in response to Asatoran Level 1 (0 points) I wasn't a fan of the change to the remote.yourdomain.com at first, but once I understood the implications for SSL I became a big fan! You may send the file to me at . > > If you have any questions or concerns, please do not hesitate to let me > know. > > > >

I checked port issues on my router and I can ping to port 987 but I'm unable to connect, I get an internet explorer is unable to display this webpage. Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More...