Home > Not Working > Sbs 2008 Owa Not Working Externally

Sbs 2008 Owa Not Working Externally

Contents

I'd start by > running the "Fix My Network" wizard. Thinking that was enough, I was then told that OWA, Entourage, etc no longer worked again. Login. ExRCA wasn't able to obtain the remote SSL certificate. Check This Out

Login. Sunday, January 02, 2011 4:04 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Jem; Have you tried running a BPA and Fix My Network Wizard? everything got working again. If I cionnect to RWW then OWA, then logoff RWW I appear to lose OWA. https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/c6051d12-41fb-4bed-81a1-dbc56c4bcad7/sbs-2008-worksplace-and-owa-not-working-externally?forum=smallbusinessserver

Exchange 2010 Owa External Url Not Working

Subscribe to our monthly newsletter for tech news and trends Membership How it Works Gigs Live Careers Plans and Pricing For Business Become an Expert Resource Center About Us Who We What's New? So http://remote...

I add the site (https://remote.yourdomainname.com/remote) as a trusted site in Internet Explorer so I can install the activex control to connect to the network.Jeff Thursday, October 14, 2010 1:37 PM Reply I had no clue, sorry, a pretty strange default config. Sunday, January 02, 2011 3:58 PM Reply | Quote 1 Sign in to vote No the thread doesnt have anything of use. Test Exchange Connectivity Port 443 is forwarded to the internal address of the server..., so that is fine...

So, SBS 2011, latest SP's and updates, OWA, default config. Owa Works Externally But Not Internally Try Free For 30 Days Join & Write a Comment Already a member? Privacy Policy Site Map Support Terms of Use MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Courses Vendor Services Groups http://oliverslay.blogspot.com/2010/05/exchange-2007-sp2-on-sbs-2008-owa-not.html I add the site (https://remote.yourdomainname.com/remote) as a trusted site in Internet Explorer so I can install the activex control to connect to the network.

Olaf 0 Message Author Comment by:bubu123452014-02-06 Comment Utility Permalink(# a39841248) I know. Are you aComputer / IT professional?Join Tek-Tips Forums! I DON'T get the warning on the external clients! Test Steps Attempting to test potential Autodiscover URL https://ywcaofmissoula.org/AutoDiscover/AutoDiscover.xml Testing of this potential Autodiscover URL failed.

Owa Works Externally But Not Internally

Socould somebody with more knowledge of SBS 2008 help me out or point me in the right direction? useful source And changed your external DNS settings for remote. Exchange 2010 Owa External Url Not Working This could have occurred as a result of a network error or because of a problem with the certificate installation. Exchange 2010 Owa Not Working Externally https:// doesn't, but SSL is disabled for the default web site.

depening on what it is, that will tell us if the browser is even hitting IIS or not. http://tekconceptllc.com/not-working/sbs-2008-owa-not-working-internally.php Connect with top rated Experts 17 Experts available now in Live! The very new Draytek generation offers SSL-VPN, which is enabled by default!!! The fact that access to https://remote.germandoc.com translates to http://195.71.200.182/ after certificate leads me to believer the IIS 7 splashscreen you are seeing might not be yours? Exchange 2013 Owa Not Working Externally

Interally, all seems well. If you were to make a Microsoft ticket they wouldn't send you to the IIS Team for this issue they would send you to the SBS Team simply because they are When you browse to https://yourdomainname.com/remote do you get the same thing or page can not be displayed? this contact form Close Reply To This Thread Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

The attempt to contact Autodiscover using the HTTP Redirect method failed. But still the same result as before. If you browse to the page internally does it work?

Sunday, January 02, 2011 5:14 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi Yes the page works internally for both OWA and Remote.

I have OPEN PORTS80, 443, 987, 1723, 21 and 25on a Draytek ADSL router. Click on owa. But like i said, it only works from the intranet. 0 LVL 22 Overall: Level 22 SBS 22 Exchange 9 Microsoft IIS Web Server 2 Message Expert Comment by:Olaf De page not displayed for the https://abc.com/remote Sunday, January 02, 2011 6:26 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Web domain that is!

It is possible you will run into the right solution, but equally possible you change something that shouldn't be changed and break something irreparably. You should be using Internet Explorer to access the network and using https not http. Join Now For immediate help use Live now! http://tekconceptllc.com/not-working/sbs-2008-iis-not-working.php Test Steps ExRCA is attempting to test Autodiscover for [email protected]

Page 1 of 3 123 Last Jump to page: SBS 2008 OWA not working « Previous Thread | Next Thread » Similar Threads Thread Forum GPO for screensaver not working for The SSL certificate failed one or more certificate validation checks. Daren Sunday, January 02, 2011 6:21 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hey GT You are getting hot. MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Courses Vendor Services Groups Careers Store Headlines Website Testing Ask a Question

This weekend they contacted me that they cannot access SBS 2011 Remote Web Workplace or OWA externally anymore. After comparing with another pre-SP2 server, I discovered that in IIS Manager, Default Web Site was running but the site,SBS 2008 Web Applications, was not running. CONTINUE READING Join & Write a Comment Already a member? Already a member?

Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? Attempting to contact the Autodiscover service using the DNS SRV redirect method. The reason SBS 2008 Web Applicationswas not starting was because https on 443 had been enabled for Default Web Siteby either SP2 or the Update Rollup 4. Ace My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ...

DNS is flushed, nothing strange to me, but i'm not a DNS guru. 0 LVL 22 Overall: Level 22 SBS 22 Exchange 9 Microsoft IIS Web Server 2 Message Expert If i do, i'm on the OWA. and uses port 443. I'm not able to place a DNS-entry on the provider side, only a forward. 0 LVL 35 Overall: Level 35 SBS 32 Exchange 16 Microsoft IIS Web Server 7 Message

Just setup my SBS 2008 server, all seems to be working fine, when I test my OWA internally on the server console it all works fine... Thursday, October 14, 2010 6:38 AM Reply | Quote All replies 0 Sign in to vote Hi: Since you don't mention it, what about port 987? Talk With Other Members Be Notified Of ResponsesTo Your Posts Keyword Search One-Click Access To YourFavorite Forums Automated SignaturesOn Your Posts Best Of All, It's Free!